Aktuella erbjudanden

Hos Opel får du alltid riktigt bra erbjudanden på alla våra modeller, oavsett om du är intresserad av privatleasing eller av att köpa en ny Opel.

Cashkampanjse Edition Se 1200X674
Kör en helt ny Opel – spara 50.000 kr

Just nu sparar du 50.000 kr när du väljer en ny Opel Grandland SE Edition eller Opel Mokka SE Edition*. Erbjudandet gäller på ett begränsat antal bilar, så långt lagret räcker.

Läs mer om erbjudandet
PB OPEL EXPRESS Se 1200X674
Opel Express

Ta chansen och säkra din nya Opel redan i dag. Opel erbjuder ett brett utbud av modeller som har effektiva och bränslesnåla motorer, godkända för HVO-bränsle. Vi har prisvärda modeller i lager, just nu redo för omgående leverans till din närmaste återförsäljare.

Läs mer om erbjudandet
Tb Vivaro E 980X500 Strossle
Business Lease – helhetslösning för ditt företag

Med Opel Business Lease tar du del av en all inclusive-lösning till en förmånlig månadskostnad. Ingen första förhöjd hyra, garanterat restvärde och dessutom ingår allt från service till försäkring och vinterhjul.

Läs mer om erbjudandet
TB Combo Vivaro FL Se 1200X674
100 % elektrisk transportbil från 2.699 kr/mån

Nu har du möjlighet att välja mellan de helelektriska transportbilarna Opel Combo-e och Opel Vivaro-e till ditt företag. Upplev en utsläppsfri, tyst och behaglig körning med klassledande räckvidd och anpassade lösningar för alla företag.

Läs mer om erbjudandet